Reviews en reacties van lezers

‘Dit boek kwam voor mij precies op het goede moment. Ik heb mijn passie gevonden en weet nu waarom ik daar nog niets mee heb gedaan. Het is nu duidelijk dat een talent niet hetzelfde is als passie. Ik wil meer direct in contact komen met mensen en ga dus stappen zetten om buiten mijn comfort zone te treden.
Ria Rutten, fiscaal jurist en redacteur

‘Inspirerend boek! Het zit overzichtelijk in elkaar en nodigt uit om actief mee bezig te gaan. De vraag: ‘Moet ik eigenlijk wel iets?’  blijft in mijn hoofd hangen, het heeft me meer focus  gegeven. Ik ga het boek zeker nog af en toe terugpakken.
Lucy Sennef

‘Het is allemaal perfect vormgegeven en het spreekt zeer aan!’
Hermen Jan Rijks, coördinator en trainer

‘Ronald heeft de kern van en voor ons leven te pakken. Zou verplichte kost moeten zijn op alle middelbare scholen!’
Josephina Vrijdaghs

‘Ik wist dat dit boek me zou raken maar dat het me zoveel zou doen had ik niet verwacht. Het heeft me laten zien waar ik aan wil werken. En dat mijn passie groter is dan mijn angst. Het voelt heel bevrijdend om te realiseren dat je elk moment kan kiezen om te zijn wie je wilt zijn.’
Brian van Popering

‘Ik heb lang geworsteld met mijn homoseksualiteit en na het lezen van je boek ben ik tot de conclusie gekomen dat ik degene ben die me heeft tegengehouden en niet anderen’
Brian van Popering

Kijk ook bij de inhoudsopgave en inkijkexemplaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*